Italwax Cukrová pasta v plechovce 400 g Extra

 
 

Má vysokou hustotu. Byla speciálně vytvořena pro práci v horkém období nebo ve špatně klimatizovaných prostorách. Používá se na depilaci míst pokožky s vysokou teplotou.

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do
18.11.2019
370 Kč    
Kód produktu 10889
Značka Italwax
Kategorie Depilace
 

Italwax Cukrová pasta Extra 400 g

Cukrová pasta Extra má vysokou hustotu. Byla speciálně vytvořena pro práci v horkém období nebo ve špatně klimatizovaných prostorách. Používá se na depilaci míst pokožky s vysokou teplotou.

 

Postup depilace cukrovou pastou:

  1. Otevřete plechovku
  2. Vložte plechovku do ohřívače, zahřejte na pracovní teplotu do 40 ° C.
  3. Vezměte malé množství cukrové pasty a prsty vytvarujte tvar kuličky.
  4. Kuličkou jezděte na vámi zvoleném místě v proti směru růstu chloupků.
  5. Pastu odstraňujte po směru růstu chloupků pouze pomocí rukou.
  6. Po depilaci použijte podepilační přípravky. Je možné kombinovat různé typy Italwax cukrové pasty. Nanáší se na pokožku rukou proti směru růstu chloupků, takže depilace s cukrovou pastou je méně bolestivá než je tomu u tradičních vosků s roll-onem.

 

Cukrová pasta je nový hypoalergenní produkt vytvořený v souladu tradiční recepturou pod heslem "nic navíc". Proto obsahuje pouze jedlé cukry a kukuřičný škrob. Neobsahuje kyselinu citronovou - hlavní složkou způsobující alergické reakce. Pasta má unikátní konzistenci, je velmi pružná a měkká, ale zároveň se netaví ani nemaže, takže je práce s ní velmi pohodlná.

Rada:

Při depilaci nezapomínejte používat předdepilační a podepilační přípravky. Je to velmi důležitou součástí z depilace, z důvodu ochrany pokožky při depilaci. 

Předdepilační přípravky vám připraví pokožku. Uklidní ji a zároveň odmastí a očistí. 

Podepilační přípravky vám pokožku uklidní po depilaci a zároveň odstraní zbytky vosku z pokožky.

Obsah: 400g

Vyrobeno v Itálii

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.