Italwax Cukrová pasta v plechovce 400 ml Ultrasoft

Kód: 15142
209 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
26.4.2024

Má velmi jemnou konzistenci.Je nejméně hustá, proto je vhodná pro depilaci pokožky v chladném ročním období na velké plochy (ruce, nohy), a to zejména na suchou pokožku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Italwax Cukrová pasta Ultrasoft 400 ml (600g)

Má velmi jemnou konzistenci.Je nejméně hustá, proto je vhodná pro depilaci pokožky v chladném ročním období na velké plochy (ruce, nohy), a to zejména na suchou pokožku.

 

Postup depilace cukrovou pastou:

  1. Otevřete plechovku
  2. Vložte plechovku do ohřívače, zahřejte na pracovní teplotu do 40 ° C.
  3. Vezměte malé množství cukrové pasty a prsty vytvarujte tvar kuličky.
  4. Kuličkou jezděte na vámi zvoleném místě v proti směru růstu chloupků.
  5. Pastu odstraňujte po směru růstu chloupků pouze pomocí rukou.
  6. Po depilaci použijte podepilační přípravky. Je možné kombinovat různé typy Italwax cukrové pasty. Nanáší se na pokožku rukou proti směru růstu chloupků, takže depilace s cukrovou pastou je méně bolestivá než je tomu u tradičních vosků s roll-onem.

 

Cukrová pasta je nový hypoalergenní produkt vytvořený v souladu tradiční recepturou pod heslem "nic navíc". Proto obsahuje pouze jedlé cukry a kukuřičný škrob. Neobsahuje kyselinu citronovou - hlavní složkou způsobující alergické reakce. Pasta má unikátní konzistenci, je velmi pružná a měkká, ale zároveň se netaví ani nemaže, takže je práce s ní velmi pohodlná.

Rada:

Při depilaci nezapomínejte používat předdepilační a podepilační přípravky. Je to velmi důležitou součástí z depilace, z důvodu ochrany pokožky při depilaci. 

Předdepilační přípravky vám připraví pokožku. Uklidní ji a zároveň odmastí a očistí. 

Podepilační přípravky vám pokožku uklidní po depilaci a zároveň odstraní zbytky vosku z pokožky.

Obsah: 400ml

Vyrobeno v Itálii

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: