Trendy laky na podzim a zimu 2014/2015

Období hřejivého podzimu je u konce a chladné zimní počasí posílá své první pozdravy. Přišel čas postavit se nadcházejícím sychravým dnům a do boje vyrazit s nejnovějšími módními trendy.

Nová módní sezóna je v plném proudu a aktuální trendy se netýkají pouze šatníku, ale snaží se získat přízeň všude, kde se dá. A na oblast nail artu móda rozhodně nezapomněla! Jaké jsou tedy hity letošní sezóny?

Krvavě červená

Červená je jednou z nejsvůdnějších barev a na nehtech je odjakživa velmi populární. Červený lak o své nositelce říká, že je sebevědomá, ambiciózní a dokonalá svůdnice :) Dobře nalakované krvavě červené nehty vypadají vždy perfektně. Jen pozor ať své nehtíky nepřebijete příliš nápadným oblečením. K výrazným nehtům je třeba zvolit střízlivou kombinaci oděvu a stejně tak i líčení.

Temně rudá

Lak na nehty v barvě zralého vína volí obvykle ženy s tajemnou a sofistikovanou osobností. Temně rudé nehty vypovídají, že dokážete být elegantní a sexy zároveň. Lak v tomto odstínu je zkrátka rafinovaná volba :)

Šedá

Šedá barva je směs světla a temnoty. Je to neutrální barva, která je méně nápadná. Šedou barvu můžeme kombinovat s jakoukoliv další a víme, že se k sobě budou vždy hodit. Nehty nalakované šedým lakem jsou vhodné ke každé příležitosti. A čím sytější odstín tím lépe!

Kosmická zlatá

Zlatá barva patří mezi klasické a velmi módní barvy. Přitahuje pozornost a žena, která ji nosí, je ráda jejím středem. Doby, kdy zlaté nehty byly out, je dávno pryč! Nehty v barvách drahých kovů a či metalických odstínů jsou hitem plesové sezóny. Jen je třeba vhodně zvolit, k jaké příležitosti si nehty v těchto barvách nalakujete. Na večírek jsou zlaté nehty k dobře zvolenému oufitu skvělou volbou a vaše ruce budou zaručeně středem obdivu. Pokud ovšem jdete do práce či na schůzku, je třeba zvážit, zda je vhodné oslňovat výraznými nehty s metalickými odstíny.

„Nahé nehty“

Drápky v tělové barvě jsou něžným a neutrálním řešením manikúry. Nehty nalakované jemným tělovým odstínem působí velice pěstěně a elegantně.

Mezi nahé odstíny laků na nehty se řadí barvy jako:

  • lososová
  • meruňková
  • světle broskvová
  • lehounce růžová
  • pudrová
  • bílá
  • průhledná a ostatní tělové odstíny.

 

Zdobení nehtů

Zdobení může být výrazné, ale není nutné to s ním přehánět. Velkým trendem ve zdobení i lakování nehtů je ombré efekt, což znamená zesvětlený konec. Takže pokud máte ráda zirkonky, glitry a jiné ozdůbky, šup s nimi na nehty :)

A ještě jeden tip – skvělého ombré efektu dosáhnete pomocí Hot & cold gel laků!

Délka a tvar nehtů

Co se týče délky nehtů, je třeba zvážit, jakou barvou máme nehty nalakované. U výrazných barev je lepší dát přednost nehtům kratším, zapilovaným kousek nad koncem nehtového lůžka. U světlých tělových barev si můžeme nehty nechat i o maličko delší. Celkově by délka nehtů měla být vhodná pro běžné užívání. Doba nepřeje hranatým ani zaobleným nehtů. Trendy je tzv. byznys tvar – rovná špička s lehce zakulacenými rohy. V případě gelových nehtů jsou trendem úměrně tlustá lůžka v mandlovém tvaru.

Rada na závěr

Můžete mít nehty nalakované sebekrásnější barvou, ale pokud nebudete věnovat péči i pokožce samotné, Vaše ruce nebudou vypadat pěkně. Věnujte jim péči, jakou si zaslouží! Krém na ruce by měl být součástí každé kabelky. Stejně tak je důležitý pravidelný peeling a vyživování nehtu i nehtové kůžičky.