Milky TOP gel 11 ml Enii nails

Kód: 01-E396
295 Kč
Skladem do dvou dnů
Můžeme doručit do:
25.4.2024

Mléčně-bílý vrchní TOP gel, bezvýpotkový

Detailní informace

Detailní popis produktu

Milky TOP gel 11 ml Enii nails

Profesionální, mléčně-bílý, vrchní TOP coat ve formě gel laku s nutností vytvrzení v UV/LED lampě. Bezvýpotkový a rozpustitelný( Soak off).

Dejte nehtům na francouzskou manikúru přirozený, sofistikovaný vzhled s Milky Top Gel. Milky Top Gel je poloprůhledný vrchní gel, který dodá jemný nádech každé francouzské manikúře. Milky Top Gel je po vytvrdnutí nelepivý a pružný. Má zaručenou odolnost a prevenci před zlomeninami na francouzské manikúře.  

  • Nová technologie
  • Špičková kvalita
  • Dlouhá výdrž
  • Vysoká odolnost proti poškrábání 
  • Oslnivý lesk
  • Bezvýpotkový
  • Soak off - jednoduché odstranění
  • Vytvrzení v UV / LED lampě 60 sek. , v UV lampě 120 sec.
  • Kompaktibilní s tvrdšími materiály
  • Jednoduchá aplikace
  • Mléčně-bílá, řidší gelová konzistence 
  • Balení 11 ml

Aplikace: naneste přiměřené množství na hotovou modeláž (na výpotek nebo zdrsněný povrch) a v případě, že chcete použít např. kamínky - vložte je do nevytvrzeného gelu a poté vytvrďte po dobu 60 sek. v UV/LED lampě (120 sek. v UV lampě). Po vytvrzení je hotovo.

Odstranění: Milky vrchní top mléčně-bílý je soak off, to znamená, že je rozpustitelný. Při odstranění můžeme použít Remover (doručujeme Hybrid Remover Univerzal) a remover fólie. Velmi však záleží jaký použijeme podklad. Pokud použijeme podklad, který není rozpustitelný (gel, polygel, akryl) nezůstává nám nic jiného než vrstvu odpilovat. V případě použití Gel laku nebo Lux gel laku na přírodních nehtech, doporučujeme odstranění Removerem.

Tip: narušíme-li svrchní vrstvu pilníkem, tekutina remover se snáze dostane dovnitř a odstranění je rychlejší. Proto doporučujeme vždy zdrsnit povrch.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: