Jednofázový UV gel Pink 100g Tasha

 
 

Světle růžový UV gel s vysokým leskem a vynikající přilnavostí

Dostupnost Skladem (1 ks)
990 Kč    
Kód produktu 3571
Výrobce Tasha
Kategorie Modelovací gely
 
 

Jednofázový UV gel Pink 100g Tasha na gelové nehty

Tento gel má střední viskozitu. Používá se jako základní a stavební gel na přírodní nehty, tipy i šablony. Má vynikající přilnavost. Je čirý, lehounce narůžovělý což vytváří velmi přirozený vzhled nehtového lůžka. Má samovyrovnávací schopnost, vysoký lesk a dlouhotrvající životnost.

Gel se vytvrzuje v 4zářivkové UV lampě 2 minuty.

Postup na modeláž nehtů UV gely

Na přírodní část připraveného nehtu u kůžičky naneseme odmašťovadlo Nail Prep, necháme dobře zaschnout. Dále naneseme Primer. Na takto připravené nehty aplikujeme uv gely.

Modeláž nehtů první fáze – podkladový UV gel

Podkladový UV gel New Base slouží jako podklad k lepšímu přilnutí modelovacího gelu. Je řídký, lépe přilne k nehtové ploténce. Nanášíme v tenké vrstvě jako lak na všechny prsty najednou. Vytvrzujeme 2min. v UV lampě. Po vytvrzení nepilujeme a nestíráme výpotek, je důležitý pro přilnutí další vrstvy gelu.

Modeláž nehtů druhá fáze – modelovací UV gel

Modelovací gel Pink gel, Free Form pink, Perfect reffil je hustší, lépe se modeluje C-oblouk. Nanášíme na celý nehet od kutikuly k volnému okraji. Vytvrzujeme 2min. Setřeme výpotek lihovým čističem nehtů, upravíme tvar pilníky na nehty 80/80 nebo 100/100.

Modeláž nehtů třetí fáze – vrchní UV gel

Vrchní UV gel Super Top Shine na nehty je řidší a nanášíme tenkou vrstvu na přebroušený modelovací UV gel nebo na výpotek, opět všechny prsty najednou. Vrstva musí mít „mokrý vzhled“. Vytvrzujeme 2-3min. a setřeme výpotek.

Na kůžičky naneseme olejíček a do konečků prstů vmasírujeme.

Více informací pro gelové nehty

UV gely Tasha
Podrobný návod na gelové nehty
,
Gelové nehty doplnění
Co je modeláž, materiály, na co dát pozor s gelovými nehty
Razítka na nehty

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.