Šampon s lopuchovým kořenem na suché vlasy, Argital

Kód: ARG-7055
360 Kč
Skladem do dvou dnů
Můžeme doručit do:
5.4.2024

Certifikovaný šampon se zeleným jílem a výtažky z kořene lopuchu na normální a suché vlasy. Objem 250ml.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Šampon s lopuchovým kořenem

Tento šampon obsahuje výtažky z lopuchového kořene, který příznivě působí na vlasovou pokožku a upravuje tvorbu mazu, zlepšuje kvalitu vlasů, dodává jim lesk a působí proti jejich lámavosti a třepení konečků.
Také působí preventivně proti tvorbě lupů a padání vlasů.

Čistě přírodní zelený jíl je těžen na pobřeží Středozemního moře (na Sicílii). Obsahuje velké množství minerálních látek a stopových prvků, proto vlasovou pokožku vyživuje a vlasům dodává pevnost, zdraví a sílu. 

Použití:
Před použitím šampon dobře protřepejte.
Poté do dlaně nalijte potřebné množství (dle délky a bohatosti vašich vlasů, cca 1polévkou lžíci), naneste na mokré vlasy a konečky prstů jemně promasírujte pokožku a vetřete do vlasů. Dobře opláchněte.
Dle potřeby postup opakujte. 
Šampon je velice jemný, proto může být používán každý den.

Naše tipy

  • Malé množství šamponu nalijte do prázdné nádobky od jiného šamponu, přidejte trochu vody a protřepejte. Vytvoří se bohatá pěna, kterou snadno nanesete po celé délce vlasů a ještě snížíte spotřebu šamponu.
  • Pokud máte vlasy až příliš hrubé, pevné a jakoby drátovité, vyzkoušejte certifikovaný BIO vyživující šampón s kobylím mlékem a kopřivou od společnosti Wegwartehof. Ten vlasy zjemňuje a přitom zachovává jejich objem a sílu.

Certifikace:
BDIH
BDIH je ochranná známka původem z Německa pro přírodní kontrolovanou kosmetiku udělovaná mezinárodním institutem Ecocontrol (BDIH = Bundesverband der Industrie- und Handelsunternehmen) v Osterode. Tato certifikace zaručuje, že výrobek neobsahuje ropné produkty, syntetické konzervační a vonné látky ani syntetická barviva. Použité suroviny nejsou získány z mrtvých zvířat a tyto ani samotný výrobek nebyl na zvířatech testován. Rostlinné suroviny pocházejí, pokud je to možné, buďto z ekologického zemědělství nebo z kontrolovaných sběrů ve volné přírodě. Pozor! známka BDIH nemusí nutně znamenat, že se jedná o bioprodukt (ačkoliv jsou při výrobě zpravidla používány certifikované biosuroviny, jejich skutečný podíl v konečných výrobcích není procentuelně deklarován).
ICEA
Ochranná známka ECO BIO COSMESI je udílena italským Institutem pro etickou a eco-friendly certifikaci (ICEA = Ethical and Environmental Certification Institute), který je jedním z nejvýznamnějších inspekčních a certifikačních orgánů v oblasti udržitelného rozvoje. Tato certifikace zaručuje, že suroviny použité ve výrobku v maximální možné míře pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství či z kontrolovaného sběru ve volné přírodě, výrobek neobsahuje zakázané látky ani geneticky modifikované organismy (GMO), k ošetření výrobku nebylo použito ioniozované záření a použité suroviny ani samotný výrobek nebyl testován na zvířatech.
LAV
Ochranná známka LAV (LAV = Lega Anti Vivisezione) vznikla v Itálii v roce 1977 a zaručuje, že při výrobě produktu byla respektována práva zvířat, nebylo použito žádné násilí a samotný výrobek ani žádná z jeho složek nebyla testována na zvířatech. 

Složení:
Aqua (voda), Sodium Cocoyl Glutamate (rostlinné pěnidlo na bázi kokosového oleje), Caprylyl/Capryl Glucoside (rostlinné pěnidlo), Alcohol* (líh), Juniperus Communis Extract** (výtažek z jalovce obecného), Arctium Lappa Extract* (výtažek z kořene lopuchu), Lauryl Glucoside(rostlinné pěnidlo), Arnica Montana Extract (výtažek z arniky horské), Solum fullonum (zelený jíl), Xanthan Gum (guma přírodního původu), Betaine (látka přírodního původu udržující osmotickou rovnováhu buněk), Styrax Benzoin Extract (výtažek ze sturače - subtropický keř), Berberis Vulgaris Extract (výtažek z dřišťálu), Lactic Acid (kyselina mléčná), Cananga Odorata (Ylang-Ylang) Oil (esenciální olej z kanangy - tropická rostlina), Lavandula Hybrida Oil** (esenciální olej z levandule),  Eugenia Caryophyllus Oil (esenciální olej z hřebíčku), Pogestemon Cablin Oil (esenciální olej z pačule - tropická bylina), Lecithin (sójový lecitin), Olea Europaea Oil* (olivový olej), Prunus Amygdalus Dulcis Oil*(mandlový olej), Triticum Vulgare Germ Oil (olej z klíčků pšenice). 
*produkt ekologického zemědělství, **produkt biodynamického zemědělství DEMETER

Neobsahuje žádné látky živočišného původu, konzervační a syntetické látky (vůně, barvy), minerální oleje a GMO. Není testován na zvířatech.

Obsah: 250ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: