Hydratační krém Wegwartehof

Kód: WEG-7180
890 Kč
Brzy skladem
Můžeme doručit do:
25.4.2024

Hydratační krém s mlékem a bylinami. Certifikace Demeter. 50 ml

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hydratační krém s kobylím mlékem a bylinami

Hydratační pleťový krém Demeter je určen pro každodenní péči o jakýkoliv typ pleti, zejména pak o suchou, dehydratovanou a citlivou pokožku. Pleti poskytuje péči a ochranu.

Tento krém je možné používat pro den i noc. Pokud jste ale zvyklá používat denní a noční krém, pak doporučujeme tento krém používat na den a pěstící krém Wegwartehof, který je hutnější a výživnější, používat na noc.

Tento krém je vhodný i pod make up.
Použití:
Na čistou pleť naneste potřebné množství krému a jemně vmasírujte do pokožky (masáž zvyšuje cirkulaci krve v tkáních, čímž zvyšuje její regeneraci a napomáhá jejich pomalejšímu stárnutí). 

Složení: Sesamum indicum oil** (sezamový olej), Helianthus annuus seed oil** (slunečnicový olej), aqua (voda), Cera alba** (včelí vosk), Equae Lac** (kobylí mléko), Olea europaea oil* (olivový olej), alcohol extract – Cichorium intybus**, Monarda didyma**, Thymus serpyllum** (lihové tinktury z čekanky, zavinutky, mateřídoušky), Oenothera biennis oil* (pupalkový olej), Potassium carbonate (uhličitan draselný – potaš), Astragalus gummifer extract*** (kozinec slizodárný – tragant), parfum – Citrus bergamia oil*, Citrus amara oil*, Pelargonium graveolens oil*, Lavandula angustifolia oil*, Amyris balsamifera oil* (vůně – směs olejů z bergamotu, hořkého pomeranče, kakostu, levandule, amyrisu), Tocopherol (vitamin E z ovesných klíčků).
**produkt biodynamického zemědělství Demeter
*produkt ekologického zemědělství 
 
Další informace najdete v článku Jedinečná kosmetika Wegwartehof v blogu na tomto webu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: