Krém na akné s echinaceou, Argital

Kód: ARG-7059
380 Kč
Skladem do dvou dnů
Můžeme doručit do:
22.3.2024

Krém s echinaceou je vhodné používat na pleť s akné, pro zamezení vzniku zánětlivých míst po holení intimních partií, a i při kožních mykózách intimních partií. Balení 75 ml

Detailní informace

Detailní popis produktu

Krém s echinaceou na akné, červenání pleti a kožní mykózy

Krém je vhodné používat pro zamezení vzniku zánětlivých míst po holení intimních partií a také při kožních mykózách intimních partií. Doporučujeme nanášet ho každý den jemným vmasírováním na oblast vnějšího pohlavního ústrojí do úplného vstřebání.

Echinacea (česky třapatka) je rostlina, které se přisuzují mnohé léčebné vlastnosti, zvláště pak celkové posílení imunity. Extrakt z echinacey čistí problematickou pleť s akné a zánětlivými vřídky.

Účinek krému ještě zesiluje směs extraktů z řebříčku a měsíčku a čistých esenciálních olejů z hřebíčku, blahovičníku (eukalyptus), citronu, sporýše (verbena), máty spolu s gelem ze zeleného jílu. Společně zklidňují a osvěžují pleť.
Mandlový olej pleť vyživuje, zvláčňuje a činí ji pružnější.

Použití: Krém je vhodný pro použití na obličej i tělo. Na čistou pleť  naneste rovnoměrnou vrstvu krému a vmasírujte krouživými pohyby po směru hodinových ručiček*, dokud se úplně nevstřebá. Krém můžete používat několikrát denně.
*Už jen samotný krouživý pohyb zlepšuje a reguluje cirkulaci tekutin v tkáních. Na severní polokouli se doporučuje po směru hodinových ručiček, na jižní opačných směrem (vychází ze zákonitostí cirkulace vody na Zemi).

Certifikace: BDIH
100% z celkového složení je přírodního původu.
Výrobek ani jeho složky nejsou testovány na zvířatech - LAV.
Neobsahuje žádné syntetické látky (konzervanty, vůně, barvy..), minerální oleje a GMO.
Neobsahuje žádné živočišné složky - VeganOK.
Obsahuje DEMETER složky.

Složení: Obsahuje Obsahuje extrakty z echinacey, řebříčku a měsíčku, čisté esenciální oleje z hřebíčku, blahovičníku (eukalyptus), citronu, litzey, máty, čistý mandlový olej a gel ze zeleného jílu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: