Výživný a hydratační krém Ylang-ylang, Argital

Kód: ARG-7057
350 Kč
Skladem do dvou dnů
Můžeme doručit do:
22.3.2024

Certifikovaný hydratační a výživný krém s obsahem zeleného jílu a výtažku z ylang-ylang. Objem 50ml.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výživný a hydratační krém Ylang-ylang

Tento denní i noční krém od společnosti Argital má velice bohaté a blahodárné složení, díky kterému činí pleť hebkou a vláčnou.

Kombinace výtažků slézu, měsíčku a rostlinného glycerínu pleť přiznivě hydratuje, zatímco oleje ze sladkých mandlí a pšeničných klíčků, bohatých na přírodní vitamín E a jojobový olej, kakaové a bambucké máslo a čistý včelí vosk pleť vyživují a chrání před působením volných radikálů, jež jsou hlavní příčinou stárnutí pokožky a tvorby vrásek.

Čisté esenciální oleje z ylang-ylang, pelargonie a levandule podporují aktivní regenerační procesy v pokožce a ve spojení s pramenitou vodou ji osvěžují a tonizují. 
Čistě přírodní zelený jíl, který je těžen na pobřeží Středozemního moře (na Sicílii), pleť vyživuje, obnovuje, čistí, vyhlazuje a působí proti jejímu stárnutí.

Použití:
Po vyčištění pleti obličeje a krku naneste potřebné množství krému a jemně vetřete lehkými krouživými pohyby (pomáhají zlepšit cirkulaci tekutin v tkáních, a tím jejich regeneraci) do pokožky.
Používejte ráno a večer nebo podle potřeby.

Krém je vhodný pro všechny typy pleti, pro denní i noční použití.

Certifikace:
BDIH
BDIH je ochranná známka původem z Německa pro přírodní kontrolovanou kosmetiku udělovaná mezinárodním institutem Ecocontrol (BDIH = Bundesverband der Industrie- und Handelsunternehmen) v Osterode. Tato certifikace zaručuje, že výrobek neobsahuje ropné produkty, syntetické konzervační a vonné látky ani syntetická barviva. Použité suroviny nejsou získány z mrtvých zvířat a tyto ani samotný výrobek nebyl na zvířatech testován. Rostlinné suroviny pocházejí, pokud je to možné, buďto z ekologického zemědělství nebo z kontrolovaných sběrů ve volné přírodě. Pozor! známka BDIH nemusí nutně znamenat, že se jedná o bioprodukt (ačkoliv jsou při výrobě zpravidla používány certifikované biosuroviny, jejich skutečný podíl v konečných výrobcích není procentuelně deklarován).
ICEA
Ochranná známka ECO BIO COSMESI je udílena italským Institutem pro etickou a eco-friendly certifikaci (ICEA = Ethical and Environmental Certification Institute), který je jedním z nejvýznamnějších inspekčních a certifikačních orgánů v oblasti udržitelného rozvoje. Tato certifikace zaručuje, že suroviny použité ve výrobku v maximální možné míře pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství či z kontrolovaného sběru ve volné přírodě, výrobek neobsahuje zakázané látky ani geneticky modifikované organismy (GMO), k ošetření výrobku nebylo použito ioniozované záření a použité suroviny ani samotný výrobek nebyl testován na zvířatech.
LAV
Ochranná známka LAV (LAV = Lega Anti Vivisezione) vznikla v Itálii v roce 1977 a zaručuje, že při výrobě produktu byla respektována práva zvířat, nebylo použito žádné násilí a samotný výrobek ani žádná z jeho složek nebyla testována na zvířatech.  

Složení:
Aqua (voda), Simmondsia Chinensis Oil (jojobový olej), Alcohol* (líh), Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein (hydrolyzovaná obilná bílkovina), Glyceryl Stearate (emulgátor získaný destilací rostlinných olejů), Ceterayl/Cetyl Alcohol (emulgátor získaný destilací rostlinných olejů), Cananga Odorata Oil (esenciální olej z kanangy - tropická rostlina), Prunus Amygdalus Dulcis Oil* (mandlový olej), Triticum Vulgare Germ Oil (olej z klíčků pšenice), Malva Sylvestris Extract** (výtažek ze slézu lesního), Theobroma Cacao Butter (kakaové máslo), Butyrospermum Parkii Butter* (bambucké máslo), Cera Alba (včelí vosk), Calendula Officinalis Extract** (výtažek z měsíčku lékařského), Pelargonium Graveolens Oil (esenciální olej z pelargonie), Lavandula Hybrida Oil** (esenciální olej z levandule), Solum fullonum (zelený jíl), Styrax Benzoin Extract (výtažek ze sturače - subtropický keř), Berberis Vulgaris Extract (výtažek z dřišťálu), Lactic Acid(kyselina mléčná).
*produkt ekologického zemědělství,  **produkt biodynamického zemědělství DEMETER

Neobsahuje žádné konzervační a syntetické látky (vůně, barvy), minerální oleje a GMO.
Není testován na zvířatech. 

Obsah: 50ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: