Modelovací UV gel ENII SUPERIOR II 40ml

Kód: EI 01-E208
635 Kč
Skladem do dvou dnů
Můžeme doručit do:
24.4.2024

Středně hustý, nezatéká, snadná modelace C oblouku

Detailní informace

Detailní popis produktu

Modelovací UV gel Superior II

Tento narůžovělý stavební UV gel (průhledný na nehtu) je středně husté konzistence. Výhodou tohoto gelu je, že nezatéká ke kůžičce a dá se s ním hezky vymodelovat C oblouk. Nanáší se v jedné vrstvě na nehet.

Objem 40 ml

Postup na modeláž nehtů UV gely

Na přírodní část připraveného nehtu u kůžičky naneseme odmašťovadlo Nail Prep, necháme dobře zaschnout. Dále naneseme Primer. Na takto připravené nehty aplikujeme uv gely.

Podkladový uv gel slouží k lepšímu přilnutí modelovacího gelu. Je řídký, lépe se zapije do keratinové ploténky. Nanášíme v tenké vrstvě jako lak a na všechny prsty najednou. Vytvrzujeme 2min. v UV lampě. Nepilujeme, nestíráme! Doporučujeme použít Base gel.

Modelovací gel je hustší, lépe se modeluje C-oblouk. Nanášíme na celý nehet od kutikuly k volnému okraji. Vytvrzujeme 3min. Setřeme výpotek lihovým čističem nehtů, upravíme tvar pilníky na nehty 80/80 nebo 100/100.

Vrchní gel na nehty je řidší a nanášíme podobným způsobem jako lak na nehty, tenkou vrstvou od kutikuly až po volný okraj, opět všechny prsty najednou. Vrstva musí mít „mokrý vzhled“. Vytvrzujeme 2-3min. a setřeme výpotek.Jako poslední vrchní vrstvu doporučujeme použít lesklý vrchní gel,Top gel, ECO Forever glossy nebo Quick finish.

Na kůžičky naneseme olejíček a do konečků prstů vmasírujeme.

Více informací pro gelové nehty

Podrobný návod na gelové nehty,
Gelové nehty doplnění
Co je modeláž, materiály, na co dát pozor s gelovými nehty
Razítka na nehty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: